Miranda Leban

Over mij

Mijn naam is Miranda Leban. In 2000 heb ik de opleiding tot sportmasseur bij de 1e NVVS te Rotterdam afgerond en begon ik mijn praktijkje aan huis in Spijkenisse. Daarnaast ben ik een paar jaar met Bedrijfsmassage Rijnmond bij verschillende bedrijven gaan masseren.


Om ook mensen met meer complexere klachten te kunnen behandelen ben ik in 2002 begonnen met de opleiding tot massagetherapeute bij IVS in Dordrecht. Nadat ik deze met succes had afgerond ben ik met veel plezier mensen gaan begeleiden in zowel de sport en bij andere uiteenlopende klachten. Om mijn kennis nog verder uit te breiden, volgde ik daarnaast vele applicatiecursussen.


In deze periode ben ik gevraagd om opgeleid te worden tot examinator in de sportmassage. Nadat ik deze had volbracht, heb ik met veel plezier 5 jaar lang de examens af mogen nemen van vele enthousiaste nieuwe collega sportmasseurs.


In 2003 verhuisden wij naar het gezellige Zwartewaal waar ik wederom aan huis mijn praktijk voerde tot de komst van onze 3e dochter in 2009.


Na een korte pauze voor het gezin, ben ik In 2013 gestopt met masseren bij de mensen thuis en met mijn praktijk verhuisd naar Hotel Olaertsduyn in Rockanje. Toen eind 2015 het hotel haar deuren sloot heb ik mijn praktijk weer aan huis geopend en heb ik de HBO opleiding Psychosociale- en Medische Basis Kennis behaald. Dit gaf mij de kennis en bevoegdheid om nog complexere aandoeningen te mogen behandelen.


In 2018 heb ik samen met een compagnon een prachtige praktijk opgezet in Spijkenisse. Hier heb ik met plezier en mede-massagetherapeuten, veel mensen kunnen helpen en begeleiden totdat ik gezondheidsklachten kreeg die steeds erger werden. Onverklaarbare vermoeidheid, spier- en gewrichtspijn, mist in het hoofd en het niet herstellen na sporten maakte dat ik steeds verder verwijderde van de actieve “ik” die ik altijd was. Met deze vage maar belemmerende klachten, ben ik naar artsen geweest die mij helaas niet verder konden helpen. Ik ben het toen gaan zoeken in de complementaire zorg en ben terecht gekomen bij de bioresonantie in Barendrecht waar het een en ander naar boven kwam. Onzekerheid en ongeloof brachten mij voor een bevestiging naar Portugaal waar ik een EMB bloedonderzoek liet doen. Hieruit kwam ook naar voren dat ik te maken had met Lyme. We zijn toen gelijk gestart met een behandelplan en dat heeft mij weer helemaal op de rit gezet. Fitter dan ooit en met een nieuwe visie ben ik er weer tegenaan gegaan en voer ik nu mijn praktijk weer aan huis. Door mijn ervaringen van de afgelopen jaren wilde ik mijn kennis verbreden in deze belangrijke complementaire zorg.


Ik besloot de Orthomoleculaire studie te doen en ben inmiddels afgestudeerd als EMB Therapeute. Ik neem nu zelf de bloedtesten af bij mensen met zeer uiteenlopende lichamelijke- en psychische klachten waarin zij net als ik in bleven hangen. En wat is er mooier dan mensen helpen hun leven weer zodanig op de rit te krijgen zodat zij hun dromen weer na kunnen streven?
De interactie met mensen en de mogelijkheid levenskwaliteit te kunnen verbeteren of te behouden, door middel van het verbeteren van levensstijl, gezonde voeding en eeuwenoude en nieuwe massagetechnieken, blijf ik fantastisch en fascinerend vinden om te mogen doen!


Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk, met of zonder klachten!

Liefs,

Miranda

Erkend therapeut

Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT, Collectief voor Alternatief Therepeuten.

Dit betekent dat ik voldoe aan de eisen van WKKGZ, Wet kwaliteit en klachten & geschillenzorg en 
dat ik erkend ben als Alternatief Therapeut en als zodanig werkzaam mag zijn.

Ik val als therapeut onder WKKGZ-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten. GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke WKKGZ geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/