EMB Bloedtest

Wat is een EMB bloedtest?

Ons bloed is een uitstekend startpunt en bevat zeer waardevolle informatie! Ik adviseer de EMB Bloedtest.

Dit staat voor:

 • Energetisch
 • Morfologisch
 • Bloedonderzoek
 

Tijdens het EMB-onderzoek wordt het bloed van de client op 2 manieren bekeken en onderzocht:

 • Energetisch (complementaire)
 • Morfologisch (Klinisch)
 
Door middel van een prikje in de vinger neem ik een klein beetje bloed af. Bij het morfologische (klinische) gedeelte van de test wordt het bloed zoals in de reguliere geneeskunde, microscopisch bekeken en beoordeeld op de grootte, de inhoud, aantallen en de vorm van de bloedcellen.

Het energetische stuk binnen de EMB geeft ons daarbij aanvullende en zeer waardevolle informatie. Albert Einstein vertelde ons al dat alles om ons heen energie is. Zonder energie is er simpelweg geen leven. Iedere cel, weefsel, orgaan, ons hele systeem draait op energie. En dat geldt niet alleen voor ons maar uiteraard ook voor dieren, planten enz. Het energetische verhaal is dus niet los te koppelen van ons fysieke verhaal. Dit meet ik met een apparaat wat trillingen verzend en ontvangt.
 

 

Hoe wordt energie gemeten?

Energie geeft verschillende frequenties aan trillingen. Zo heeft iedere cel, orgaan, orgaansysteem een eigen specifieke frequentie aan trillingen welke meetbaar zijn. Zo heeft een gezonde cel een bepaalde frequentie aan trillingen, maar functioneert deze cel niet goed meer (door bijvoorbeeld een tekort aan een mineraal of vitamine) dan begint de cel een andere frequentie uit te zenden. Door het tekort aan mineralen of vitaminen kan deze cel ziek worden.

Zowel onze lichaamseigen cellen als ook ziekmakende indringers (bacteriën en virussen) zenden frequenties aan trillingen uit. Deze worden ook in de EMB test gemeten. Ons bloed bevat al deze aspecten en dragen een berg aan informatie met zich mee!

Tijdens de EMB-meting zendt het apparaat een specifieke trilling. Deze trilling ontvangt het apparaat terug van het bloed/ orgaan. Het verschil tussen het verzonden en ontvangen signaal wordt omgezet waarna duidelijk te zien is hoeveel functieverlies er in een bepaalde cel is ontstaan. Bloed heeft zo dus ook deze energetische trillingen en waarden. Het grote voordeel van deze energetische meting is dat je beter en vaak sneller bij de oorzaak van een klacht kan komen. Maar het allermooiste is nog wel dat je al een disbalans kan onderscheppen nog voordat de klacht zich manifesteert. Je kan hiermee dus voorkomen dat iemand ergere klachten krijgt en/ of ziek wordt. Zo kan het dus zijn dat er energetisch een disbalans gemeten wordt, wat niet uit een klinisch bloedonderzoek komt.

Een voorbeeld: Iemand kan bij de huisarts een perfecte B12 uitslag krijgen, maar energetisch een te kort meten. Hoe kan dit?

Als het bloed klinisch wordt bekeken kan er veel B12 aanwezig zijn in het bloed maar dat zegt nog niks over de opneembaarheid van B12 in de cellen. Als een cel door bepaalde factoren slecht B12 opneemt en daardoor niet goed meer kan functioneren, gaat deze cel een bepaalde frequentie uitzenden dat energetisch wel gemeten kan worden. Deze frequentie kan bijvoorbeeld aangeven dat er een disfunctie is van de cel door een B12 te kort. Er kan dus wel veel B12 in de bloedbaan aanwezig zijn, dat wil nog niet zeggen dat het lichaam er daadwerkelijk wat mee doet. En kan de client met een klinisch hoge B12 gehalte toch vervelende klachten hebben zoals bijvoorbeeld vermoeidheid of concentratieproblemen.

 

Beide metingen zijn van belang zijn om een compleet beeld te krijgen van je gezondheid om zo tot een  individueel afgestemde behandeling te komen.

Totaal pakket

Bloedtest, Uitslag en Adviesgesprek
294 eenmalig
 • 60 minuten.
 • Anamnese
 • Bloed afname
 • Laboratorium onderzoek
 • Advies gesprek
 • Adviesrapport
Populair

Consult

Intake of Tussentijdse controle
40 eenmalig
 • 30 minuten.
 • Intake gesprek OF controle
Stap 3

Totaal pakket

Anamnese en Bloedprikken 30 minuten.

Voorafgaand aan dit eerste consult stuur ik je per mail een uitgebreide intakelijst en de Bravermantest (neurotransmittertrest).

Het is fijn als je deze 2 intakebestanden thuis invult en naar mij terug te mailt. 

Zo kan ik voorafgaand aan ons eerste consult al een goed beeld krijgen van de eventuele klachten, gezondheid en vraagstellingen.

Tijdens dit eerste consult bespreken we uitgebreid de uitkomst van deze vragenlijsten. Daarnaast nemen we een klein beetje bloed af d.m.v. een vingerprikje. Dit wordt opgevangen in een klein buisje en gestempeld op een glasplaatje voor onder de microscoop.

 

Bespreking uitslag en adviesgesprek 60 min.

Het 2e consult plan ik meestal 3 weken na het eerste consult in. 

Ik heb dan inmiddels de uitslag van het laboratorium ontvangen en hier een verslag van gemaakt. Hiervan maak ik een suppletieadvies met een uitgebreid leefstijl -en voedingsadvies.

Tijdens het 2e consult bespreken we de uitslag van het bloedonderzoek en de adviezen die specifiek voor jou van toepassing zijn. Het rapportverslag krijg je dan mee naar huis. Zo kun je op je gemak nog eens alles doorlezen.

Consult 

Intake gesprek

Uitgaand van je bloedonderzoek, kunnen we een tussentijdse controle inplannen, om te kijken wat de vooruitgangen zijn en of we bij moeten stemmen. De controle kan ongeveer 6 weken of 3 maanden na het adviesgesprek en de start van het behandelplan gepland worden.

Mocht je tussentijds met vragen zitten, een dipje hebben of weet je het even niet meer, dan mag je mij altijd appen.

 

Controle

Uitgaand van je bloedonderzoek, kunnen we een tussentijdse controle inplannen, om te kijken wat de vooruitgangen zijn en of we bij moeten stemmen. De controle kan ongeveer 6 weken of 3 maanden na het adviesgesprek en de start van het behandelplan gepland worden.

Mocht je tussentijds met vragen zitten, een dipje hebben of weet je het even niet meer, dan mag je mij altijd appen.