AromaTouch™

De AromaTouch© methode maakt gebruik van de pure en zuivere essentiële oliën van dōTERRA. Door de essentiële oliën met deze bijzondere methode aan te brengen ontspannen de spieren op diep niveau, wordt het immuunsysteem versterkt, van toxische stoffen ontdaan en het zelfgenezend vermogen van ons lichaam hersteld. Zowel de ontvanger als gever van deze behandeling, ervaren een palet aan zuivere geuren die een positieve en genezende invloed hebben op lichaam en geest.

De AromaTouch© methode is verdeeld in 4 primaire stappen:

  1. stress vermindering
  2. verbetering van immuunsysteem
  3. vermindering van ontstekingsreacties
  4. homeostase (zelfregulering)
 

Ontwikkeld om systematisch stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Iedere stap in het proces maakt gebruik van twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren. De techniek duurt ca 60 minuten per behandeling.

Deze methode maakt gebruik van de dōTERRA essentiële oliën. Omdat deze gegarandeerd 100% puur en zuiver zijn, daardoor ook geschikt voor inwendig gebruik. De methode werkt met acht CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) essentiële oliën, waaronder: Balance, Lavendel, Melaleuca, On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wilde Sinaasappel en Pepermunt.